Käyttöoikeuksien antaminen

Kuinka annan käyttöoikeuden?

Voit määritellä kuka voi käyttää Smaily-tiliäsi käyttöoikeuksia jakamalla.

1. Klikkaa oikealta yläkulmasta käyttäjänimeäsi.
  2. Klikkaa pudotusvalikosta “Asetukset”.
  3. Tilin asetukset aukeavat.
  4. Voit lisätä ja muokata käyttäjiä välilehdessä “Tilini”.
  5. Voit lähettää käyttäjäkutsun klikkaamalla “Lähetä kutsu” -painiketta.
  6. Syötä avautuvaan ponnahdusikkunaan sähköpostiosoite, kenelle haluat kutsun lähettää ja valitse käyttäjän rooli.
  7. Klikkaa “Ok” lähettääksesi kutsun.

Käyttäjäroolit:

• Pääkäyttäjä – käyttäjällä on täysi hallintaoikeus tiliin.
  • Muokkaaja – käyttäjällä on täysi hallintaoikeus kaikkeen lukuun ottamatta laskutusta, käyttäjien muokkausta, integraatioita ja verkkotunnuksen (domain) muokkausta.
  • Kirjepohjien muokkaaja – käyttäjällä on oikeus hallita ainoastaan kirjepohjia.

Käyttäjäkutsu lähetetään valittuihin sähköpostiosoitteisiin. Uuden käyttäjän tulee valita tili, jolla he tunnistautuvat (Google, Facebook, LinkedIn tai Microsoft). Kutsu on voimassa 72 tuntia. Jos uusi käyttäjä ei kirjaudu tuon ajan kuluessa, on mahdollista lähettää kutsu uudestaan.

Huomio! Kun käyttäjälle asetetaan kirjepohjien muokkaaja –rooli, käyttäjä pääsee tilille suoraan osoitteesta {{account}}.sendsmaily.net/templates -linkistä, kuten esimerkiksi https://mysmailyaccount.sendsmaily.net/templates tai hänet ohjataan kirjepohjasivulle kirjautumisen jälkeen. Käyttäjä ei pääse muille tilin välilehdille ja mikäli hän yrittää avata niitä, näkyy hänelle virheilmoitus.

Huomio! Kun kirjaudut tilillesi, käytä aina samaa tunnistautumismenetelmää kuin ensimmäisellä kerralla. Muuten luot uuden tilin. Jos esimerkiksi kirjauduit tilille käyttämällä tunnistautumiseen Facebook-tiliäsi, sinun tulee aina kirjautua Facebook-tilin avulla. Mikäli käytät seuraavalla kerralla Google-tiliäsi kirjautumiseen, luot samalla uuden tilin.