Pisteiden tilaaminen

Kuinka tilaan pisteitä?

Kun käytetään pisteisiin perustuvaa laskutustapaa, käyttäjien tulee tilata riittävä määrä pisteitä tililleen, jotta he voivat lähettää kampanjaviestejä. Yksi sähköpostiviesti yhdelle tilaajalle tarkoittaa yhtä pistettä. Vähimmäismäärä kerralla tilattavia pisteitä on 2000 kappaletta. Pisteet ovat voimassa yhden vuoden ajan.

1. Klikkaa oikealta yläkulmasta käyttäjänimen vierestä “Pisteet”
  2. Vaihtoehdot pisteiden tilaamista varten näkyvät avautuvassa ponnahdusikkunassa.
  3. Valitse haluamasi määrä ja klikkaa “Tilaa nyt” sopivan määrän vierestä.
  4. Pisteet lisätään tilillesi pian tilaamisen jälkeen.
  5. Lasku tilatuista pisteistä lähetetään tilin laskutusosoitteeseen.