Kampanjan luominen

Kuinka luoda uusi kampanja?

1. Siirry “Kampanjat”-välilehteen ja valitse “Uusi kampanja”.
  2. Valitse avautuvasta ikkunasta “Uusi uutiskirje”.

Kampanjan tietojen lisääminen

1. Anna kampanjalle nimi (sähköpostiviestin “aihe – nimi, joka näkyy vastaanottajan Saapuneet-kansiossa).

Vältä kaiken kirjoittamista isoilla kirjaimilla ja tarpeettomia huutomerkkejä. Voit käyttää nimessä symboleja.

2. Valitse sopiva lähettäjän sähköpostiosoite alasvetovalikosta (“Lähettäjän osoite”). Jos et löydä sopivaa osoitetta valikosta, valitse “Uusi osoite” ja täytä lähettäjän nimi ja sähköpostiosoite.

Jos käytät uutta verkkotunnusta (domain) lähettäjän osoitteessa, se tulee varmentaa ensin. Avaa “Verkkotunnukset” tilin asetuksista. Löydät yksityiskohtaiset ohjeet Verkkotunnuksen varmentaminen -oppaastamme.

3. Jos haluat saada vastaukset eri osoitteeseen kuin mistä lähetät uutiskirjeen, lisää vastausosoite.

4. Klikkaa “Jatka” nimen ja lähettäjän osoitteen täyttämisen jälkeen.

smaily tutorials

Sisällön valinta ja testaaminen

1. Valitse haluamasi kirjepohja aiemmin luomistasi kirjepohjista.
  2. Voit testata sähköpostiviestiä valitaksesi parhaan vaihtoehdon (Lisätietoa löytyy “Julkaisun testaaminen” -oppaasta. Lue “Raahaa ja pudota -kirjepohjan luominen -oppaasta, kuinka luoda kirjepohja).
  3. Kun olet valinnut sopivan kirjepohjan ja testannut sitä onnistuneesti, klikkaa “Jatka”.

Vastaanottajien valinta

1. Valitse listat, joihin haluat lähettää uutiskirjeesi tai merkitse X:llä ne yhteystiedot, joihin et halua viestiä lähettää (tuplaklikkaa laatikkoa listan edessä, jonka haluat jättää pois lähetyksestä).
  2. Kun olet valmis, klikkaa “Jatka”.

Lopputarkastus ja julkaisu

1. Tarkista, että olet tehnyt kaikki edellä mainitut työvaiheet oikein.
  2. Klikkaa “Tallenna ja julkaise”, jos haluat lähettää uutiskirjeen heti.
  3. Jos haluat ajastaa julkaisun myöhemmäksi, valitse “Ajasta myöhemmäksi” päivämäärä- ja aikaosiosta.
  4. Valitse haluamasi päivämäärä ja kellonaika ja klikkaa “Tallenna ja julkaise”.
  5. Lähettääksesi viestin pienissä erissä, rastita laatikko “Lähetä pienissä erissä” -laatikon edestä ja aseta haluamasi muuttujat.

Voit lähettää vähintään 1000 sähköpostiviestiä tunnissa.