“Katso selaimessa”- ja “Lopeta uutiskirjeen tilaus” -linkkien lisääminen

Kuinka lisään “katso selaimessa” -linkin?

1. Merkitse sana(t), jotka haluat yhdistää “katso selaimessa” -linkkiin.
  2. Klikkaa tekstin editoimistyökaluista “Insert link or logo” ja valitse pudotusvalikosta “View in browser”.

Kuinka lisään “Lopeta uutiskirjeen tilaus” -linkin?

Seuraa edellä mainittuja ohjeita lisätäksesi uutiskirjeen lopetuslinkin.

1. Maalaa sana(t), jotka haluat yhdistää “Lopeta uutiskirjeen tilaus” -linkkiin.
  2. Klikkaa tekstin editoimistyökaluista “Insert link or logo” ja valitse pudotusvalikosta “Unsubscribe”.

Voit lisätä uutiskirjeen lopettamislinkin myös painikkeeseen.

1. Avaa painikeasetukset klikkaamalla työkalun kuvaa.
  2. Syötä linkin kenttään {{subscription}} ja klikkaa OK.

“Katso selaimessa”- ja “Lopeta uutiskirjeen til

ENG:

Email not displaying correctly? View it in your browser.
Click here to unsubscribe

EST:

Kui Sa seda kirja korralikult ei näe, klõpsa siia.
Uudiskirja saajate hulgast lahkumiseks klõpsa siia.

RUS:

Письмо отображается неправильно? Посмотрите его в браузере.
Нажмите сюда, чтобы отписаться.

FIN:

Uutiskirje ei näy oikein? Lue se selaimessasi.
Peruuta tilaus klikkaamalla tästä