Kirjepohjan kopioiminen tililtä toiselle

Kuinka kopioin kirjepohjan tililtä toiselle?

Jos sinulla on useita käyttäjätilejä, joihin samalla käyttäjällä on käyttöoikeus, voit kopioida olemassa olevan kirjepohjan tililtä toiselle.

1. Kirjaudu käyttäjätilille, josta haluat kopioida kirjepohjan.
  2. Valitse valikosta “Kirjepohjat”.
  3. Etsi kirjepohja, jonka haluat kopioida.
  4. Klikkaa kirjepohjan vieressä olevaa pientä nuolta, joka on Kopioi-vaihtoehdon vieressä.
  5. Syötä hakukenttään sen käyttäjätilin nimi, mihin haluat kopioida kirjepohjan.
  6. Kun oikea käyttäjätili löytyy, klikkaa sen nimeä.

Kirjepohja kopioituu valitulle käyttäjätilille ja kirjepohjan esikatselu tulee näkyviin tälle tilille. Klikkaa “Tallenna muutokset” kuten tekisit tallentaessa kirjepohjaa normaalisti. Kun olet tehnyt niin, sinut ohjataan takaisin sille käyttäjätilille, josta aloitit kopioinnin.