Kuvan lisääminen ja kuvakoon muuttaminen

Kuinka lisätä kuva?

1. Raahaa kuvaelementti kirjepohjaan.
  2. Vie hiiri kuvaelementin päälle ja klikkaa “Selaa kuvia”. Tiliisi liitetty mediakirjasto aukeaa.
  3. Voit lisätä uuden kuvan mediakirjastoon klikkaamalla “Lataa” tai raahaamalla kuvan suoraan tietokoneeltasi mediakirjaston ikkunaan.
  4. Kun klikkaat “Lataa” tietokoneen tiedostokansio aukeaa. Etsi haluamasi kuva, klikkaa sitä ja sen jälkeen paina “Avaa”. Kuva lisätään kirjastoon.
  5. Etsi kuva mediakirjastosta ja klikkaa “OK” tai tuplaklikkaa kuvaa.
  6. Kuva on nyt lisätty kirjepohjaan.

Kuinka muuttaa kuvakokoa?

Kun olet lisännyt kuvan, mutta se on väärän kokoinen, voit vaihtaa sen kokoa manuaalisesti.

1. Siirrä hiiri kuvan päälle ja klikkaa työkalun kuvaa ylävasemmassa kulmassa.
  2. Voit syöttää avautuvaan kuvaominaisuuksien ikkunaan haluamasi kuvan leveyden ja pituuden pikseleinä.
  3. Kun olet syöttänyt oikeat mitat, klikkaa “OK” ja kuvakoko muuttuu.

Suosittelemme syöttämään ainoastaan kuvan leveyden tai pituuden manuaalisesti. Näin kuvan suhde pysyy samana.