Linkitys laskeutumissivun sisällä olevaan lomakkeeseen

Kuinka linkittää lomakkeeseen samalla laskeutumissivulla?

Kun luot pidempiä laskeutumissivuja, sinun saattaa tarvita linkittää eri kohdassa olevaan lomakkeeseen samalla laskeutumissivulla. Seuraa seuraavia askelmerkkejä luodaksesi ankkurin lomakkeeseen, joka on samalla laskeutumissivulla.

1. Luodaksesi ankkurin, etsi lomake, johon haluat linkittää laskeutumissivullasi ja lisää HTML-elementti lomakkeen eteen (tai koko sisältölohkoon).
  2. Klikkaa lisättyä HTML-elementtiä ja valikon oikealla puolella näet tekstilaatikon tekstillä “<strong>Hello, world!</strong>”.
  3. Poista olemassa oleva koodi ja korvaa se tällä: <span id=“register”>&nbsp;</span>
  4. Siirry seuraavaksi sen painikkeen tai tekstin luo, josta haluat vierailijoiden siirtyvän lomakkeeseen.
  5. Klikkaa painiketta ja lisää linkkikenttään: #register
  6. Varmista, että kohde on samalla välilehdellä.
  7. Kun tallennat laskeutumissivun ja avaat sen jakamista varten, voit testata toimiiko prosessi oikein.