Smaily-tilin luominen

Kuinka luon tilin?

Smaily-tilin luominen on nopeaa ja täysin ilmaista!

1. Siirry osoitteeseen smaily.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta “Käytä ilmaiseksi”.
  3. Uusi ikkuna avautuu, jossa voit kirjautua olemassa olevaan tiliin tai luoda uuden.
  4. Klikkaa “rekisteröidy”
  5. Valitse, millä seuraavista haluat rekisteröityä: Google-tili (Gmail), Facebook-, LinkedIn- tai Microsoft-tili
  6. Valitse haluamasi tunnistautumismenetelmä

Jos käytät Smailya ensimmäistä kertaa, sinun tulee luoda käyttäjäprofiili

1. Syötä sähköpostiosoitteesi (käytössä oleva)
  2. Syötä nimesi
  3. Valitse, mitä kieltä haluat käyttää. Voit valita englannin, viron, venäjän tai suomen kielen
  4. Klikkaa “Luo käyttäjätili”

Seuraavaksi voit valita tilillesi käyttäjänimen.

1. Syötä käyttäjänimesi. Se voi olla yrityksesi nimi, tuotteen nimi jne.
  2. Klikkaa “Kirjaudu uudelle tilille”

Nyt voit aloittaa Smailyn käytön

Huomio! Hyväksyt käyttäjäehdot kun luot Smaily-tilin.

Huomio! Kun kirjaudut tilillesi seuraavan kerran, muista käyttää samaa kirjautumistapaa kuin tiliä luodessasi. Näin vältyt uuden tilin luomiselta.

Jos sähköpostilistallasi on enintään 2000 yhteystietoa, Smailyn käyttö on sinulle täysin ilmaista riippumatta siitä, kuinka monta uutiskirjettä lähetät.

Jos sähköpostilistallasi on yli 2000 yhteystietoa, järjestelmämme pyytää sinua valitsemaan tilillesi maksutavan. Voit valita kuukausimaksun tai pisteisiin perustuvan maksutavan. Voit lukea lisää pisteiden tilaamisesta täältä.

Tarkemmat tiedot löydät hinnastosta.