Tervetuloa tilaajaksi -automaation työnkulku

Kuinka asettaa automaattinen tervetuloa tilaajaksi -työnkulku integraatioita ja lomakkeita varten?

Jos haluat lähettää automaattisen tervetuloa tilaajaksi -viestin uusille tilaajillesi, kannattaa luoda automaattinen työnkulku.

Kirjepohjan luominen

1. Siirry kirjepohjiin ja klikkaa “Uusi kirjepohja”.
  2. Valitse sopiva kirjepohja tai valitse valmis tervetuloa-kirjepohja.
  3. Muokkaa tyyliä ja tekstejä brändiisi sopivaksi.

Lue lisää kirjepohjien suunnittelusta raahaa ja pudota -kirjepohjaoppaastamme.

Automaation työnkulun asettaminen

1. Luodaksesi automaation työnkulun, siirry Automaatiot-välilehdelle ja klikkaa “Uusi automaatio”.
  2. Nimeä työnkulku (näkyy ainoastaan sinun käyttäjänäkymässäsi) ja valitse laukaisijaksi “Lomake täytetty”.
  3. Seuraava askel on “Lähetä viesti”.
  4. Lisää viestin aihe, lähettäjän osoite ja nimi ja valitse aiemmin luotu kirjepohja.
  5. Kun automaation työnkulku on valmis, tallenna se ja käynnistä työnkulku automaatiot-näkymästä.

Jos automaatio tulee yhdistää lomakkeeseen:

• Saat automaation työnkulun tunnuksen integraatiota varten avaamalla työnkulun ja kopioimalla linkin lopussa olevan numeron – se on työnkulun tunnus.

Jos automaatio tulee yhdistää lisäosaan:

• Automaation tulisi näkyä lisäosan automaatiot-vaihtoehdoissa, kun automatisoitu työnkulku on luotu ja käynnistetty. Päivitä sivu tarvittaessa.

Automaation työnkulun tulisi näyttää tältä:

Welcome email workflow

Esimerkki automaation tunnuksesta:

subdomain.sendsmaily.net/automation/overview/id/32 – 32 on tunnus

Automation ID example