Kalenterikutsupainikkeet kirjepohjissa

Kalenterikutsupainikkeet kirjepohjissa helpottavat tapahtumiisi osallistumista. Ne auttavat tilaajiasi muistamaan, että tärkeä tapahtumasi on tulossa.

On olemassa lukuisia eri palveluita, joiden avulla voit luoda kalenterikutsupainikkeita, kuten AddEvent, Parcel.io ja Labnol.

Esimerkki, kuinka painike tehdään AddEventin avulla:

1. Luo uusi tili tai kirjaudu tilillesi osoitteessa https://www.addevent.com/. Voit valita ilmaisversion, jolla pääset testaamaan palvelua.
  2. Klikkaa “Create”-painiketta. Valitse sen jälkeen “Event”.
  3. Lisää tapahtumasi nimi “Title of your event” -kenttään.
  4. Valitse tapahtuman alkamis- ja päättymisaika. Muista valita oikea aikavyöhyke.
  5. Täytä muut tiedot jos tarpeen.
  6. Varmista, että yhteyshenkilön tiedot, sähköpostiosoite ja yrityksesi tiedot ovat oikein.
  7. Klikkaa “Create”.

Nyt näet tapahtuman tiedot -näkymän.

1. Etsi osio “Add to Calendar links (for emails, newsletters and campaigns)”
  2. Voit valita kalenteripainikkeen tyylin klikkaamalla numeroita 1 tai 2 kalenterikuvakkeet-osiosta.
  3. Saadaksesi painikkeen koodin, klikkaa <>-kuvaketta.
  4. Kopioi koko koodi avautuvasta ikkunasta.
  5. Avaa Smaily-kirjepohja, johon haluat lisätä kalenterikutsupainikkeen.
  6. Raahaa HTML-elementti haluamaasi kohtaan kirjepohjassa ja avaa koodieditori klikkaamalla kynän kuvaa.
  7. Syötä koko koodi tänne.
  8. Klikkaa “OK” tallentaaksesi koodin ja nyt sinun tulisi nähdä kirjepohjassa kalenterikutsupainike.

Jos haluat muuttaa kalenteripainikkeen yläpuolella olevaa tekstiä “Lisää tapahtuma kalenteriisi”, avaa HTML-elementtieditori uudestaan.

Etsi tämä koodin osa koodin alkupäästä

<p style="margin:0px 0px 10px 0px;text-align:center;font-size:17px;line-height:150%;color:#000;font-weight:bold;">Add event to calendar</p>

Muuta teksti, joka lukee näiden merkkien > < välissä ja tallenna muutokset klikkaamalla “OK”.