Aliverkkotunnuksen muuttaminen

Mikä aliverkkotunnus on ja mitä siitä tulee muistaa?

Tilisi aliverkkotunnus on luotu, kun loit uuden Smaily-tilin. Se on luotu satunnaisesti ja koostuu usein kirjaimista ja numeroista. Voit muuttaa tilisi aliverkkotunnuksen nimen haluamaksesi.

Aliverkkotunnus on osa Smaily-tilisi linkkiä, jos esimerkiksi tilisi linkki on https://demo.sendsmaily.net/ , on aliverkkotunnuksen nimi “demo”.

Suosittelemme, että odotat vähintään 3-5 päivää viimeisimmän kampanjan lähetyksestä ennen kuin muutat aliverkkotunnuksen nimeä.

Aliverkkotunnuksen nimen muuttaminen vaikuttaa seuraaviin asioihin:

• Jaetut laskeutumissivut eivät ole enää käytettävissä vanhalla aliverkkotunnuksen nimellä;
  • Ohjelmointirajapinnan integraatiot (API-integraatiot) eivät toimi enää vanhalla aliverkkotunnuksen nimellä
  • Aiemmin lähetettyjen kampanjoiden katso selaimessa – ja lopeta uutiskirjeen tilaus -linkit lakkaavat toimimasta.

Huomio! Kun olet muuttanut aliverkkotunnuksen nimeä, tulee sinun myös tallentaa uudelleen mallipohjasi, joita olet käyttänyt automaation työnkuluissa ja ajastetuissa kampanjoissa.

Kuinka muuttaa oletusarvoista aliverkkotunnuksen nimeä?

1. Klikkaa käyttäjänimeäsi kulmasta yläoikealta.
  2. Klikkaa alasvetovalikosta “Asetukset”
  3. Tilin asetukset aukeavat.
  4. Klikkaa ensimmäisestä välilehdestä “Muuta aliverkkotunnusta” -painiketta, joka on aliverkkotunnuksesi vieressä.
  5. Lue tiedot avautuvasta ponnahdusikkunasta ja lisää uusi aliverkkotunnuksen nimi sille varattuun kenttään.
  6. Klikkaa “Muuta aliverkkotunnusta” -painiketta viimeistelläksesi muutoksen.
  7. Päivitä sivu.