Tilaajan syntymäpäivän tuominen

Kuinka tuoda tilaajien syntymäpäivät järjestelmään?

Jotta voit tuoda tilaajien syntymäpäivät järjestelmään, sinun tulee luoda Excel-tiedosto, jossa on sähköpostiosoitesarakkeen lisäksi myös sarake nimellä “birthday”.

Sarake tulee nimetä nimellä “birthday”, jotta järjestelmä tunnistaa sarakkeen tiedot syntymäpäiviksi. Sarakkeen tietojen tulee olla muotoiltu tavallisena tekstinä (ei numeroilla tai päivämäärillä). Varmistaaksesi, että muotoilu on “tavallista tekstiä”, valitse sarake. Valitse menusta “muokkaa soluja”. Klikkaa avautuvasta ikkunasta “Teksti” ja valitse “OK”.

Syntymäpäivät on nyt syötetty muotoon VVVV-KK-PP Excel-tiedostossa (esim. 2016-09-29).

Voit helposti muuttaa syntymäpäivät oikeaan muotoon, jos ne on jo lisätty yhteystietoihin muodossa PP.KK.VVVV. Valitse syntymäpäivien sarake ja valitse “Numeron muoto” alasvetovalikosta. Klikkaa “Päivämäärä”-välilehteä ja valitse muotoilu 2012-03-01 (VVVV-KK-PP). Klikkaa “OK”.

Tallenna tiedosto (.xls tai .csv-muotoon) ja lataa se normaalina tilaajakansiona.

Ps. Jos tilaajien syntymäpäivät ovat järjestelmässä, voit luoda automaattisen työnkulun, jossa jokainen tilaaja saa syntymäpäivänään syntymäpäiväonnittelun tai alekoodin. Lue lisää täältä.