Kampanjaraporttien lataaminen

Kuinka ladata kampanjaraportteja?

Voit ladata yksityiskohtaiset tilastot jokaisesta kampanjasta. Tietoihin sisältyy lähetettyjen viestien määrä, toimimattomat sähköpostiosoitteet, tilaajat, jotka avasivat viestin, tilaamisen lopettaneiden määrä jne.

1. Nähdäksesi ja ladataksesi tilastot siirry “Kampanjat”-välilehdelle ja klikkaa sitä kampanjaa, jonka tilastoja haluat tutkia.
  2. Voit valita erilaisista lataamistavoista kampanjanäkymässä.

Lataamisen eri tyypit ja niihin sisältyvä tieto

Linkit

“Linkit”-välilehden alta löydät tietoa lähettämäsi uutiskirjeen eri linkkien klikkauksista.

1. Siirry tilastonäkymän “Linkit”-välilehteen. Näet “URL”-kohdasta uutiskirjeessä käyttämiesi linkkien nimet.
  2. Voit ladata tilastot valitsemalla “Lataa: linkkiraportti”.

Löydät tiedot siitä, milloin linkkiä klikattiin, kuka linkissä vieraili ja mihin linkki oli kiinnitetty.

Yleisten tilastojen lataaminen

1. Klikkaa “Osoitteet”-välilehteä kampanjanäkymässä.
  2. Klikkaa “Lataa: Kampanjan yleiset tiedot” -linkkiä alhaalta oikealta.
  3. Tietokoneellesi latautuu CSV-tiedosto. Voit avata ja muokata sitä Excelissä.

Kampanjan yleiset tiedot -tilastossa olevat sarakkeet:

• Mail to– sähköpostiosoitteet, joihin kampanja lähetettiin
  • Status – sähköpostiviestin eri statukset, eli mahdolliset virheilmoitukset
  • Enqueued– ajankohta, jolloin sähköpostiviesti lähetettiin tilaajalle
  • Clicks – kuinka monta kertaa sähköpostiviestiin liittyviä linkkejä oli klikattu
  • Views – kuinka monta kertaa viesti avattiin, perustuen siihen, kuinka monta kertaa viestin kuvia oli katsottu. Osa sähköpostipalveluntarjoajista mahdollistaa viestien lukemisen ilman kuvien näyttämistä. Sen vuoksi viestiesi avausten määrä voi olla suurempi kuin raportissa annettu luku.

Viestin avanneiden / ei avanneiden yhteystietojen lataaminen

1. Klikkaa “Avattu”-välilehteä uutiskirjeen näkymässä.
  2. Klikkaa oikealta “Lataa: Avattu, ei avattu”.

“Avattu”-tiedostossa löydät tiedot sähköpostiosoitteista, jotka avasivat viestisi, kuinka monta kertaa linkkejä oli klikattu, kuinka monta kertaa viesti oli avattu ja milloin se oli avattu.

Klikkaa “Ei avattu”-linkkiä oikealta ladataksesi ne sähköpostiosoitteet, jotka eivät avanneet viestiäsi.

Epäonnistuneiden lähetysten lataaminen

Saadaksesi tilastotiedot niistä kontakteista, joille uutiskirjeen lähetys epäonnistui, klikkaa “Epäonnistuneet lähetykset” kampanjan tiedoista ja sen jälkeen “Lataa: Epäonnistunut”.

Löydät ne sähköpostiosoitteet, joihin lähetys ei onnistunut, päivämäärän jolloin lähetys ei onnistunut ja järjestelmän palautteen. Järjestelmän palaute on error-koodi, joka kertoo epäonnistumisen syyn. Katso eri syiden selitykset oppaastamme “Viestin statuksen luokittelut”.

Uutiskirjeen tilaamisen lopettaneiden yhteystietojen lataaminen

Klikkaa “Peruuttanut”-välilehteä ja “Lataa: Tilauksen lopettaneet” kampanjan tiedoista. Tiedostossa ovat uutiskirjeen tilaamisen lopettaneiden sähköpostiosoitteet ja tilaamisen lopettamisen päivämäärät.

Valmistuneiden kampanjoiden raporttien lataaminen

Ladataksesi tilastot valmistuneista kampanjoista siirry “Kampanjat”-välilehteen ja klikkaa “Lataa: Valmis”.

Raportti sisältää seuraavat sarakkeet:

• Uutiskirjeen nimi
  • Kirjepohjan nimi
  • Kirjepohjan esikatselun linkki
  • Kampanjan loppumisen aika
  • Lähettämisen aika
  • Onnistuneesti perille menneet viestit
  • Bouncet
  • Avaukset – viestin avanneiden, kuvia katselleiden ja / tai linkkiä klikanneiden tilaajien määrä
  • Katselut – kuinka monta kertaa viesti luettiin
  • Yksilöidyt lukemiskerrat
  • Klikkaukset
  • Yksilöidyt klikkaukset
  • Tilauksen lopettaneiden määrä
  • Viestin lähetys eteenpäin
  • Valitukset