Laskeutumissivujen luominen

Kuinka luoda laskeutumissivuja?

Voit luoda Smaily-laskeutumissivujen avulla kauniita laskeutumissivuja ja tilauslomakkeita. Katso pieni esittely laskeutumissivuista YouTube-kanavaltamme.

Laskeutumissivun luominen

1. Luodaksesi laskeutumissivun tai tilauslomakkeen, siirry “Aloitussivut”-välilehteen ja klikkaa “Uusi aloitussivu”.
  2. Valitse valmis kirjepohja tai luo uusi klikkaamalla “+”-kuvaketta. Laskeutumissivueditori aukeaa.
  3. Nimeä laskeutumissivusi ja aloita taiton ja sisältöelementtien lisääminen.

Oikealla olevassa valikossa on neljä välilehteä: Sisältö, lohkot, runko ja kuvat. Löydät kaikki tarpeelliset asetukset ja elementit laskeutumissivun / lomakkeen luomiseen kolmen ensimmäisen välilehden alta.

Creating landing pages GIF 1

Ulkoasun valinta

Klikkaa valikon “Lohkot”-välilehteä. Täältä voit valita mieleisesi erilaisista taittoelementeistä. Ne auttavat sinua asettamaan laskeutumissivullesi tai lomakkeellesi visuaalisen ilmeen.

Creating landing pages GIF 2

Rungon asettaminen

“Runko”-välilehden alta voit asettaa laskeutumissivun / lomakkeen leveyden ja tekstimuotoilun. Voit valita myös taustavärin ja kuvan.

Creating landing pages picture 1

Sisällön lisääminen

Voit raahata erilaisia sisältöelementtejä laskeutumissivullesi “Sisältö”-välilehdeltä.

Voit valita seuraavista sisältöelementeistä:

• Sarakkeet – lisää uusi taittoelementti.
  • Painike – lisää painike, joka johtaa toivomallesi sivulle.
  • Jakaja – luo visuaalisen linjan tuomaan rakennetta ja erottamaan eri elementit toisistaan.
  • Lomake – voit luoda laskeutumissivulle lomakkeen, jolla kerätä yhteystietoja.
  • HTML – luo HTML-elementin laskeutumissivulle.
  • Kuva – lisää kuvaelementin.
  • Valikko – luo valikon. Voit luoda vaaka- tai pystysuoraan linkitetyn valikon.
  • Sosiaalinen media – lisää sosiaalisen median kuvakkeet.
  • Teksti – lisää tekstielementin.
  • Video – lisää videon, joka voidaan näyttää laskeutumissivulla.

Katso lisää käyttöohjeita laskeutumissivuista.

Creating landing pages picture 2