Tilaajien poistaminen

Kuinka poistan tilaajan?

Voit poistaa tilaajia uutiskirjeen tilaajien listaltasi.

1. Klikkaa valikosta ensin “Tilaajat” ja sitten “Kaikki tilaajat”.
  2. Syötä hakukenttään sen kontaktin sähköpostiosoite, minkä haluat poistaa.
  3. Järjestelmä etsii yhteystiedon.
  4. Rastita ruutu sähköpostiosoitteen edestä.
  5. Klikkaa “Valitse toiminto”-alasvetovalikkoa ja valitse joko “Lopeta tilaus” tai “Poista”.

Suosittelemme valitsemaan “Lopeta tilaus” -vaihtoehdon, jolloin yhteystieto ei saa enää uutiskirjeitä. Jos yhteystieto tuodaan samalle tilille uudestaan, hänen tilauksensa pysyy edelleen päättyneenä.

Jos poistat tilaajan, heidän tietonsa poistetaan tietokannasta eivätkä he saa enää uutiskirjeitäsi. Jos tilaaja tuodaan uudestaan tietokantaan, he alkavat saada uutiskirjeitä uudestaan.

Huomio! Segmenttien / suodattimien poistaminen ei poista yhteystietoja kyseisistä segmenteistä. Kaikki yhteystiedot säilyvät edelleen “Kaikki tilaajat” -kansiossa, ainoastaan suodatin poistuu.

Tilaajan unohtaminen

Jos tilaajan kaikki tiedot täytyy poistaa, voit yksityisyydensuojalakien mukaan käyttää myös “Unohda tilaaja” -painiketta.

Tilaajan unohtaminen yksityisyydensuojalakien mukaan:

1. Klikkaa valikosta ensin “Tilaajat” ja sen jälkeen “Kaikki tilaajat”.
  2. Syötä hakukenttään tilaajan sähköpostiosoite.
  3. Järjestelmä etsii yhteystiedon.
  4. Klikkaa sähköpostiosoitetta.
  5. Uusi ikkuna avautuu, jossa ovat kontaktin tiedot. Oikeassa alakulmassa on painike “Unohda tilaaja”. Klikkaa sitä.
  6. Klikkaa vahvistusikkunan “Kyllä, unohda tilaajatiedot” -painiketta.

Klikattuasi painiketta, vahvistusikkuna aukeaa varmistaakseen sen, että todella haluat unohtaa tilaajan, koska tämä on lopullinen toiminto – tiedot poistetaan ja kaikki yhteystietoon liittyvä statistiikka muuttuu anonyymiksi.

Tilaajan unohtamisen jälkeen kaikki tiedot poistetaan ja toimintoa ei voi peruuttaa. Menetät seuraavat tiedot:

• Sähköpostiosoite
  • Muut mahdolliset lisätiedot
  • Tilaamisen lopettamisen status
  • Tilastot (analytiikan yhtenäisyyden vuoksi tiedot lähettämisestä, avauksista ja klikkauksista säilyvät anonyyminä)